Detingut un home quan estava robant en una casa de Sant Joan Despí

La ràpida actuació dels agents va permetre detenir-lo tot just quan sortia del domicili encara que va lesionar dos Mossos d’Esquadra perquè es va resistir a la detenció

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir, un home de 48 anys, de nacionalitat uruguaiana i amb domicili a Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en una casa a Sant Joan Despí, un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i dos delictes lleus de lesions.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 19.00 hores quan el 112 va rebre l'avís d'una central d'alarmes que alertava de la intrusió d'un home en una casa del barri del Pla del Vent–Torreblanca de Sant Joan Despí. Ràpidament, les patrulles de seguretat ciutadana dels mossos de Cornellà van arribar a la casa on s'estava cometent el robatori i van veure com un home sortia corrent i intentava fugir del lloc dels fets.

Els agents van interceptar l'home fugit i aquest es va resistir de forma activa a la detenció provocant lesions a dos mossos. Posteriorment, els mossos d'investigació de Cornellà van comprovar com l'home havia escalat fins a la reixa del primer pis, l'havia forçada i després de trencar el vidre, havia entrat en el domicili.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix