L’Ajuntament de Castelldefels, contra l’autor de la crema de contenidors

El consistori es presenta com a acusació en la causa amb l’objectiu d’aconseguir “una condemna exemplar i poder rescabalar l’import dels danys causats”

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 10 de febrer un veí de Castelldefels com a presumpte autor de la crema reiterada de diversos contenidors al municipi. Es tractava de la segona vegada en tres mesos, ja que el mateix individu era detingut el passat 12 de novembre, en aquella ocasió per la Policia Local, per la mateixa causa. Els fets van succeir a les dues ocasions en els barris de la Pineda i Granvia Mar, zona on resideix el detingut.

A més, en successius caps de setmana s'han produït incendis en circumstàncies i llocs similars, fets que investiga la policia per si es pogués tractar del mateix autor. Des de l'Ajuntament de Castelldefels es vol fer especial èmfasi en l'exhaustiu seguiment policial d'aquest tipus d'actes vandàlics que ocasionen un "perjudici considerable que aquests actes vandàlics causen a l'administració", ja que cada contenidor pot costar uns 700 euros de mitjana. Per això, l'Ajuntament es personarà com a acusació en la causa contra el detingut amb l'objectiu d'"aconseguir una condemna exemplar i poder rescabalar l'import dels danys causats."

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix