Presó per l'autor de vuit robatoris a Esplugues de Llobregat

Imprimeix

L'home, amb quatre antecedents policials, assaltava dones quan anaven a recollir el seu vehicle en pàrquings a l'aire lliure o en llocs apartats de les vies publiques

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir un home espanyol, de 35 anys i veí de Sant Andreu de la Barca com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació a la localitat d'Esplugues de Llobregat.

La investigació es va iniciar amb la denúncia el 31 de desembre d'una dona que hauria patit un robatori amb violència i intimidació en el moment que anava a recollir el seu vehicle en un pàrquing a l'aire lliure del municipi. L'autor l'hauria amenaçat amb clavar-li un objecte punxant i després de forcejar amb la víctima, aquest hauria aconseguit treure-li la bossa i fugir a peu del lloc. Durant les quatre setmanes posteriors, i com a fet excepcional a la ciutat, els investigadors van rebre les denúncies de set víctimes més.

L'autor dels fets sempre actuava amb el mateix modus operandi, assaltava dones quan aquestes anaven a recollir el seu vehicle en pàrquings a l'aire lliure o en altres ocasions, en llocs apartats de les vies públiques. El lladre aprofitava la primera hora del matí o l’última de la tarda, en zones poc transitades, per tal que cap persona pogués socórrer les víctimes.

Les dones eren amenaçades amb una arma blanca o amb un vidre i els robava els efectes personals com els telèfons mòbils i els diners. A més a més, l'autor va ferir lleument dues de les víctimes.

Identificació de les víctimes

Del resultat de la investigació duta a terme per la Unitat de Policia Judicial de la localitat d'Esplugues de Llobregat, es va identificar i detenir al presumpte autor de vuit robatoris amb violència i dos delictes de lesions. El detingut va passar a disposició judicial el dijous 2 de febrer i en les rodes de reconeixement les víctimes el van reconèixer sense cap mena de dubte. Finalment la Jutgessa titular del Jutjat número 1 d'Esplugues de Llobregat que estava en funcions de guàrdia va decretar l'ingrés a presó comunicada i sense fiança del presumpte autor.

Final del formulario

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra