Un mort i almenys cinc ferits en un accident múltiple a Molins

Dos camions i tres cotxes s’han vist afectat en el succés que ha tingut lloc abans de les sis de la tarda

Segons informen els Bombers de la Generalitat, una persona ha mort i almenys cinc han resultat ferides de diversa consideració en un accident múltiple entre dos camions i tres cotxes que ha tingut lloc aquest dimecres a Molins de Rei. Dos dels cinc ferits han estat traslladats a l’Hospital Moisès Broggi amb lesions de gravetat menor. La resta tindrien ferides lleus i han estat atesos al mateix lloc de l’accident.

El sinistre ha tingut lloc poc abans de les sis de la tarda a la carretera B-23 en sentit Martorell. A conseqüència de l’impacte els cinc vehicles implicats han ocupat dues de les tres vies de la calçada en aquest sentit. El xoc ha provocat cinc quilòmetres de cua a les set de la tarda. Tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), cinc dotacions dels Bombers i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra han actuat al lloc de l’accident.

Final del formulario

Redacció / Foto: Trànsit

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix