Una víctima mortal en un incendi d'habitatge a Olesa de Montserrat

Imprimeix

Aquesta matinada també ha cremat un pis a Sant Vicenç dels Horts, però no hi ha hagut ferits

Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge al número 9 del carrer de Gras d’Olesa de Montserrat on ha perdut la vida un home de 75 anys.

L’incendi, del qual desconeixen les causes, va cremar totalment la planta baixa de la casa on hi havia el menjador. Mentre que, la primera i la segona planta van quedar afectades pel fum. Els Bombers, que van desplaçar-hi cinc dotacions, van poder donar per controlat l’incendi a les 02.14 hores de la matinada.

A l’arribada dels Bombers, l’home d’aquest habitatge, ja estava a l’exterior. El van  ajudar a sortir els veïns i estava en estat molt greu amb cremades al 40% del cos. El personal sanitari del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar-hi dues ambulàncies, van atendre a la víctima i li van haver de fer tasques de reanimació, però finalment va morir.

Al lloc de l’incendi, del qual es va rebre l’avís a les 01.36 hores, també van treballar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec de les tasques judicials.

Sense danys personals

D’altra banda, també hi ha hagut aquesta matinada un altre incendi en un habitatge del número 10 del carrer Pérez i Moya de Sant Vicenç dels Horts. L’avís ha estat a les 2.12 hores i al lloc del succés s’han desplaçat tres dotacions de Bombers de la Generalitat. S’ha cremat totalment el 3r 2a i, a més, l’incendi ha afectat el 4t 2a, encara que no hi ha hagut ferits. Per precaució s’ha evacuat tots els veïns de l’edifici de cinc plantes.

Redacció / Foto: Bombers de la Generalitat