Detenen un home a Sant Andreu de la Barca per delicte continuat de furt

El presumpte autor dels fets, veí de Pallejà i responsable d’una empresa subministradora de recanvis de cotxe, sostreia les peces i després les venia per internet a tot Espanya

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir un home de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Pallejà com a presumpte autor d'un delicte continuat de furt en una empresa subministradora de recanvis d'una coneguda marca automobilística a la localitat de Sant Andreu de la Barca.

La investigació es va iniciar a mitjans de setembre amb la denúncia del representant de l'empresa víctima dels robatoris. El denunciant va explicar als investigadors que havia localitzat una peça sostreta a la seva companyia que estava a la venda a internet. Gràcies a les gestions d'investigació fetes i les dades aportades pel responsable de l'empresa, els investigadors van comprovar com la peça d'automòbil havia estat venuda successives vegades fins a localitzar-la finalment a Madrid després de passar per un altre propietari a Toledo. 

Les declaracions dels diferents propietaris de la peça sostreta van portar els investigadors cap a la pista d'un home que era adjunt d'encarregat de la pròpia empresa víctima dels robatoris. El lladre venia els recanvis sostrets mitjançant un web de venda de recanvis entre particulars que ell mateix havia creat, des d'on feia enviament de les peces sostretes a tot Espanya.

Més de 500 peces en el seu domicili

El dilluns 19 de desembre els mossos van fer una entrada i registre del domicili del presumpte autor dels furts on els agents van localitzar més 500 de peces diferents d'automòbil (fars, parafangs, òptiques antiboira, tapes, etc.) sostretes de la mateixa empresa en què treballava.

Es calcula que l'home ja havia venut per internet peces per valor de 45.000 euros i tenia a la venda 100 peces més valorades en 15.000 euros. Encara resten per valorar, pendents de peritar, 400 recanvis més recuperats en el seu domicili.

L'adjunt d'encarregat finalment va quedar detingut i va ser traslladat a comissaria. El detingut després de declarar en comissaria va quedar en llibertat a l'espera que el citi el jutge.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix