Un conductor ebri provoca un accident i fuig sense socórrer la víctima

Una testimoni del sinistre va trucar al telèfon d’emergències 112 i va seguir el vehicle escapolit fins que va estacionar a prop del seu domicili situat a Gavà

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van obrir diligències penals a un home espanyol, de 55 anys i veí de Gavà, a la C-32, a l’altura de Gavà com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa begut i abandonar el lloc de l’accident sense facilitar dades al vehicle contrari ni socorre’l.

Els fets van tenir lloc la mateixa tarda, cap a les 16.30 hores, quan es va produir un accident, amb un ferit lleu, entre dos turismes a la C-32, punt quilomètric 48, al terme municipal de Gavà. Al lloc es van adreçar, juntament amb les patrulles de trànsit, diversos indicatius de bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  Quan les patrulles de trànsit van arribar al lloc de l’accident van observar un turisme accidentat al tercer carril de l’autopista. Al lloc hi havien també diverses dotacions de bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que estava atenent al conductor, aparentment amb ferides lleus, a l’interior d’una de les ambulàncies. Segons la informació aportada pels testimonis, un vehicle l’hauria encalçat violentament, provocant l’accident i hauria fugit del lloc.

Pocs minuts després, les patrulles van rebre l’avís que una testimoni de l’accident hauria seguit el vehicle escapolit fins a l’interior de la població de Gavà i hauria estacionat darrere d’aquest en un dels carrers del municipi.

Immediatament, i gràcies a les aportacions d’aquesta testimoni, diverses dotacions es van adreçar al lloc on es trobava estacionat el vehicle responsable de l’accident. En arribar, els agents van comprovar que el lloc de l’estacionament coincidia amb l’adreça del titular del turisme. Aquest presentava danys al frontal esquerre i restes de pintura vermella que coincidien amb els localitzats al vehicle contrari.

Els agents van pujar al domicili i van localitzar al titular del turisme, que espontàniament va admetre que hauria tingut un accident, però que s’hauria espantat i s’hauria anat cap a casa. L’home va acompanyar voluntàriament els agents fins a la comissaria, on li van realitzar la prova d’alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa d’alcohol de 0,62 mg/l en aire espirat, més de dues vegades el límit permès, que és 0,25 mg/l.

Finalment, els agents li van obrir diligències penals com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per provocar un accident quan conduïa begut i abandonar el lloc de l’accident sense facilitar dades al vehicle contrari ni socorre’l.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix