Enxampats per la policia local dos nois per pintades a Sant Esteve

L’Ajuntament ha anunciat que ha obert un expedient sancionador que tindrà la seva corresponent sanció per les seves accions vandàliques en espais públics com privats i mobiliari urbà

La Policia local de Sant Esteve Sesrovires va aconseguir enxampar els autors de les pintades que han aparegut en les darreres setmanes al municipi i que han afectat tant espais públics com privats i mobiliari urbà. Es tracta de dos individus de 25 i 26 anys, veïns de Sant Esteve, que han reconegut els fets. 

L'ajuntament baixllobregatí ha anunciat que ha obert un expedient sancionador del qual se'n derivarà la corresponent sanció. Així mateix, es determinaran les mesures oportunes per tal de restablir l'estat original dels béns públics que han estat objectes d'aquests actes de vandalisme. Paral·lelament, la Policia Local informarà els particulars afectats dels procediments a seguir com a damnificats per aquests fets.

El treball de la investigació duta a terme per la nostra Policia Local ha estat clau per aconseguir enxampar els autors. Així mateix, el consistori recorda la importància de la col·laboració ciutadana en alertar els cossos de seguretat si es presencien aquests tipus d'accions o altres actuacions sospitoses.

Redacció / Foto: AJ. Sant Esteve Sesrovires

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix