Busquen una dona despareguda a Sant Llorenç d’Hortons

La seva parella, un home de 19 anys i també veí de Sant Joan Despí, va salvar la vida quan els dos van ser sorpresos per l’aigua mentre es trobaven en el seu vehicle en una riera de Can Francisquet

Al tancament d’aquesta notícia, els Bombers de la Generalitat estaven treballant en la recerca d'una dona desapareguda a la riera de Sant Llorenç d'Hortons. Els efectius van ser alertats a les 21.08 hores del dissabte passat que una parella -un home de 19 anys i una dona de 20 anys i veïns de Sant Joan Despí- s'havia quedat atrapada amb el seu vehicle en una riera per la zona del càmping Can Ferraguet. Quan hi van arribar, van localitzar una de les persones que havia pogut sortir del vehicle i de la riera de Can Francisquet. Segons les seves informacions, l'altra persona –una dona– hauria sortit també del vehicle però hauria estat arrossegada per la riera.

riera 2

El conseller d’Interior, Jordi Jané, es va desplaçar ahir a la tarda al Punt de Trànsit dels Bombers de la Generalitat des d’on es coordina tot el dispositiu de recerca de la dona desapareguda ahir en una riera a Sant Llorenç d’Hortons. Jané, acompanyat pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, i per l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, entre d’altres representants del municipi, va donar el seu suport a la família i ha recomanat als voluntaris, que amb ànims d’ajudar en la recerca, per seguretat, no ho facin lliurement posant la seva vida en perill.

En aquest sentit, el conseller, ha demanat “màxima prudència i molta conscienciació dels perills que pot comportar la pluja”. Per això ha recomanat que es faci seguiment dels consells i dels avisos de la Direcció General de Protecció Civil.

Recerca fins a la desembocadura del Llobregat

Des d’ahir, s’han destinat molts mitjans a la recerca que es van estendre des del punt on va quedar embarrancat el vehicle fins a la confluència amb el riu Anoia i també es va revisar la llera del riu Llobregat fins a la seva desembocadura al Prat de Llobregat.

Avui està previst que s’incorporin, des de primera hora, els mitjans aeris i efectius dels Grups Operatius Especials dels Bombers de la Generalitat, entre d’altres.

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix