Deflagració en un habitatge unifamiliar de Collbató

En els moments dels fets hi havia els tres inquilins que hi viuen a dins, però ningú ha resultat ferit

La deflagració que ha tingut lloc aquest dijous en un habitatge unifamiliar de dues plantes de Collbató pot haver estat causada per un aerosol, segons han apuntat els Bombers de la Generalitat a l’ACN. L’explosió ha fet caure un fals sostre i una paret de càrrega, a més d’afectar part de la façana, que ha hagut de ser apuntalada.

El succés no ha causat ferits, tot i que en el moment que ha passat els tres inquilins que ocupen la casa eren a l’interior. Els fets han tingut lloc poc abans de dos quarts d’una del migdia al número 32 del carrer Manresa. L’edifici ha patit danys estructurals, per la qual cosa els tres ocupants no podran passar-hi la nit.

A banda de tres dotacions dels Bombers i d’efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no han hagut d’actuar, fins al lloc també s’han desplaçat tècnics de la companyia de gas per comprovar si havia estat l’origen de l’explosió, fet que finalment s’ha descartat. També hi ha anat un arquitecte municipal que ha certificat que l’immoble ha patit danys estructurals.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix