Denuncien un motorista que circulava a 179 km/h amb el seu fill

El conductor conduïa per un tram limitat a 80 a la B-24 al terme municipal de Pallejà

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment un home espanyol, de 40 anys i veí de Vallirana per un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van succeir cap a les 19.30 hores quan el conductor d’una motocicleta de gran cilindrada va ser detectat per un radar ubicat a la B-24, punt quilomètric 9,8, al terme municipal de Pallejà, circulant a 179 km/h en un tram limitat a 80. Tot seguit, una patrulla de trànsit va aturar la motocicleta i va identificar el conductor. Es dóna la circumstància que el conductor de la motocicleta conduïa a aquella velocitat amb el seu fill de passatger, un nen de 12 anys.

Finalment, el conductor va ser denunciat penalment per l’excés de velocitat i s’haurà de presentar el proper dilluns 17 d’octubre al jutjat d’instrucció de Sant Feliu de Llobregat.  

Redacció / Foto: Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix