Incendi en un pàrquing comunitari d'Olesa de Montserrat

Imprimeix

Un home ha resultat ferit amb cremades greus i dos Bombers de la Generalitat afectats per inhalació de fum

Els Bombers de la Generalitat van realitzar tasques d’extinció d’un incendi a l’interior d’un pàrquing comunitari que es trobava als baixos d’un edifici d’Olesa de Montserrat, situat al número 100 del carrer Colom. L’incendi, del qual es va rebre avís a les 17.06 hores, va cremar totalment un vehicle causant desperfectes a les parets del pàrquing i a altres vehicles. Així mateix, el fum també va afectar tota la planta d’aparcament i l’escala principal de l’edifici de veïns.

A causa de l’incendi, un home de 49 anys va patir cremades greus i els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van evacuar amb ambulància a l’Hospital de la Vall d’Hebron. A més, durant les tasques d’extinció, dos efectius dels Bombers de la Generalitat van resultar afectats per inhalació de fum i van traslladar amb ambulància  del SEM a l’Hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès. Com a mesura preventiva, es van desallotjar els veïns de l’edifici número 100, de quatre plantes, així com també de l’edifici de cinc plantes del número 98.

En el dispositiu d’extinció es van haver de traslladar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més, també es van desplaçar fins al lloc tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local, una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Redacció / Foto: Bombers Generalitat