Detingut un home que transportava haixix a l'interior del seu vehicle

Imprimeix

Els mossos el van interceptar en un control de pas a Sant Andreu de la Barca i el preu de venda estimat de la droga en el mercat il·legal seria d'uns 16.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir el diumenge 9 d'octubre un jove de 19 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilanova i la Geltrú com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament de tràfic de drogues.

Els fets es van produir el matí del diumenge 9 d'octubre al voltant de les 11:00 hores quan una patrulla de seguretat ciutadana feia un control de pas de caràcter preventiu destinat a prevenir els robatoris amb força a interior de domicili a la població i va aturar un turisme a l'entrada de la localitat de Sant Andreu de la Barca.

Durant l'escorcoll policial del vehicle els mossos van trobar deu farcells d'un kilogram aproximat de pes cadascun d'ells d'una substància estupefaent que presumptament podria tractar-se d’haixix. Una vegada fetes les proves corresponents a la substància comissada, els mossos van detenir el conductor del turisme per un delicte contra la salut pública, en la vessant de tràfic de drogues. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra