Detinguts in fraganti dos teloners quan robaven a l'interior d'un tràiler

Els dos homes pretenien robar els productes d'una coneguda empresa de distribució de venda per internet quan estava estacionat en un àrea de descans a Gavà

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Gavà van detenir la nit del dissabte 1 d'octubre dos homes, de 37 i 49 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc el mateix dia a l'àrea de descans de l'autopista C-32, al terme municipal de Gavà, on normalment descansen conductors de camions de llarg trajecte i/o gran tonatge. Cap a les 04.30 hores una patrulla de paisà que realitzava el servei de prevenció de robatoris amb força a remolcs de camió va observar com un turisme accedia a l'àrea de descans de l'autopista, apagava els llums del vehicle i, a continuació, estacionava discretament darrere d'un camió que hi feia nit.

Del turisme van baixar dos homes que, després de manipular la lona de tancament lateral del camió, van entrar en el remolc amb la intenció de sostreure part de la càrrega que transportava el tràiler. Els agents van apropar-se al turisme utilitzat pels lladres i van poder comprovar com els homes havien abatut els seients posteriors del vehicle per poder així augmentar la capacitat interior de càrrega. 

Una vegada que els mossos van rebre el suport necessari per poder assegurar la detenció, van arrestar els dos homes que encara es trobaven a l'interior del remolc del camió, apilant part de la càrrega. Eren caixes d'una coneguda empresa de distribució de venda per internet, amb seu logística al Prat de Llobregat.

En l'escorcoll policial als dos detinguts se'ls va intervenir una llanterna, claus i eines emprades habitualment en els robatoris amb força a la càrrega que transporten els tràilers, un tipus de robatori que es coneix amb el nom de teloners. Cal destacar que els fets van passar mentre el camioner dormia en la cabina del tràiler.

Els dos detinguts, amb 30 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix