Detinguts in fraganti dos homes quan robaven en un domicili d'Esplugues

La col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local va ser clau per a la detenció dels dos lladres, un dels quals va entrar a presó.

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d'Esplugues de Llobregat i agents de la Policia Local van detenir in fraganti dos homes xilens, de 20 i 29 anys, amb veïnatge desconegut, com a presumptes autors de tres robatoris amb força interior de domicili al municipi, un robatori o furt d'ús de vehicle i falsificació de document públic.

Els fets van ocórrer cap a les 14 hores quan les patrulles del municipi van ser alertades que s'hauria activat l'alarma de robatori en un pis de la localitat. Immediatament patrulles de Mossos d'Esquadra i de Policia Local de la població es van adreçar al lloc i van comprovar que la porta d'alumini del jardí estava forçada i oberta. Moments desprès, un dels agents va veure dos homes a l'interior del domicili en el qual havia saltat l'alarma. En advertir la presència policial, els lladres van fugir corrents.

Persecució

Les patrulles van córrer darrere dels dos presumptes autors del robatori i finalment van aconseguir detenir-los. Cal remarcar que un d'ells s'hauria acreditat com una altra persona, fet pel qual també va quedar denunciat per falsificació de document públic.

Després de fer les comprovacions en el domicili on hauria saltat l'alarma, els agents van comprovar que també haurien violentat un altre domicili del mateix replà. A més a més, en una de les terrasses un dels agents va localitzar eines utilitzades per a cometre el robatori i una motxilla plena de rellotges i joies.

Vehicle abandonat

Els agents també van localitzar un vehicle estacionat, obert i amb les claus posades al pany, que constava a la base policial com a sostret en un robatori a interior de domicili comès a l'agost a Sant Cugat del Vallès i el van traslladar al dipòsit municipal. Després de la detenció, la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sarrià, a Barcelona, també els va relacionar com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de la capital catalana.

Els detinguts, amb dues detencions anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge d'instrucció va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.  La investigació continua oberta, ja que no es descarta que les joies intervingudes provinguin d'altres robatoris amb força.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix