Detingut el presumpte autor de l'homicidi d'una dona a Esplugues

L’home, de 49 anys i de nacionalitat colombiana, també va resultar ferit durant l’incident i fou traslladat a l’Hospital de Bellvitge.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut avui a la matinada un home, de 49 anys i de nacionalitat colombiana, com a presumpte autor de l’homicidi d’una dona a Esplugues de Llobregat.

Els fets van passar ahir al voltant de les nou del vespre quan els Mossos van rebre un avís on s’alertava d’un incident violent en un domicili d’Esplugues de Llobregat. En arribar els agents van constatar que hi havia una dona morta per ferides d’armes blanca a l’interior del pis. També hi havia un home que presentava diverses ferides, motiu pel qual va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge. Els investigadors han detingut aquest home com a presumpte autor de l’homicidi.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’ha fet càrrec de la investigació, que està sota secret de sumari. El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.

Redacció / Foto: Ara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix