Detenen a Olesa un home per presumpte delicte de violència de gènere

Imprimeix

Des del cos policíac local s'ha volgut destacar que gràcies a la col·laboració ciutadana s'ha pogut aturar una situació de violència que segurament feia temps es venia produint.

Els fets van succeir al volanta de les set de la tarda, quan un veí va alertar la Policia Local d’Olesa de Montserrat que en un domicili del carrer Pintor Fortuny s’escoltava una forta discussió i forts cops. Quan van arribar a l’esmentat domicili, els agents van trobar a la presumpta víctima al replà de l’escala amb un atac d’angoixa, però va negar que el seu marit l’hagués agredit.

La persona que havia alertat la policia, però, també veí de l’immoble, va informar els agents que minuts abans havia acollit a casa seva la dona i aquesta li havia explicat que havia patit una agressió per part del seu marit. Finalment la dona va reconèixer als agents que havia patit agressions (empentes i un fort cop de peu al turmell), motiu pel qual va haver de ser assistida per una ambulància del SEM i posteriorment traslladada a l’hospital comarcal de Martorell per ser tractada de les ferides sofertes.

El marit de la dona va ser detingut pels agents de la Policia Local per un presumpte delicte de violència de gènere i traslladat a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell a l’espera de passar a disposició judicial.

Des de la Policia Local d’Olesa han volgut destacar el fet que, gràcies a la col·laboració ciutadana, “segurament s’ha posat fi a una situació de maltractament continuat durant molt de temps”, segons va manifestar la mateixa víctima, ja que, afirmen des de la policia, mai havia posat cap denuncia per fets anteriors.

Redacció / Foto: Arxiu