Detinguts in fraganti quan intentaven robar en un domicili de Begues

La col·laboració entre els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Gavà i la Policia Local de Begues ha estat clau per a la seva detenció de tres homes, un d’ells va ingressar a la presó.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Gavà van detenir, amb la col·laboració de la Policia Local de Begues, tres homes de nacionalitat albanesa, de 25, 28 i 37 anys, i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a dos domicilis a Begues.

Els fets van tenir lloc poc després de mitjanit quan els agents de la comissaria de Gavà i agents de la Policia Local de Begues van rebre l'avís de l'activació d'una alarma de robatori en una casa quatre vents de la urbanització de Begues Park del municipi. Immediatament les patrulles es van adreçar al lloc i van comprovar que s'hauria produït un robatori amb força al domicili. A la casa del costat havien trencat una porta posterior per poder accedir millor a l'habitatge que era el seu objectiu. Els agents van trobar, sota la tanca que separa les dues cases, les eines utilitzades per cometre el robatori: una pota de cabra i un tornavís.

Recerca dels lladres

Els agents van iniciar una recerca per la població, incloent-hi la zona boscosa del Pi Gros. Minuts després, una de les patrulles va localitzar un vehicle amb tres individus que circulava pel barri de Santa Eulàlia i, que en veure el cotxe logotipat, va accelerar per escapolir-se de la patrulla. Els agents van fer el seguiment del vehicle fins que aquest va entrar en un carrer sense sortida, fet que la patrulla va aprofitar per barrar-li el pas i evitar la seva fugida.

Els agents, amb el suport d'altres patrulles i la Policia Local de Begues, van identificar als ocupants, tres homes, un d'ells amb 21 antecedents per fets similars, i van escorcollar el vehicle. Al compartiment de la roda de recanvi, els agents van trobar quatre parells de guants i alguna samarreta suada que ja s'havien canviat per si els aturaven. Finalment, els agents van detenir-los  per tots els indicis trobats. 

Es dóna la circumstància que un dels autors s'havia identificat amb un nom i documentació falsa de Grècia, motiu pel qual també se li imputa un delicte per falsificació documental. Posteriorment, es va poder comprovar la seva identitat real i que tenia pendents dues ordres de detenció judicial.La unitat d'investigació continua les gestions per poder determinar si els individus han participat en altres robatoris similars.

Els tres homes van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Gavà, el qual va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells.

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
162

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix