Revolta d’interns a Brians 2 aquest cap de setmana

Segons el sindicat UGT van participar un nombre important de presos que van agredir a diversos professionals del centre.

El sindicat UGT ha fet públic que aquest cap de setmana s’han produït dues revoltes d’interns a les presons de Quatre Camins de La Roca del Vallès (Vallès Oriental) i Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires respectivament, segons explica l’ACN.

Segons UGT, hi van participar “un nombre important de presos” i durant els fets “diversos professionals dels centres penitenciaris van patir agressions de diversa consideració”. El sindicat assegura en un comunicat que “la ràpida intervenció de la reduïda plantilla ha impedit que les revoltes es convertissin en motins”. UGT demana més personal al Departament de Justícia.

UGT assegura que “les baralles multitudinàries, les fugides frustrades, les situacions de premotins i les agressions als treballadors formen part del dia a dia dels centres penitenciaris i són una conseqüència directa de les polítiques de reducció sistemàtica de personal del Departament de Justícia”.

El sindicat denuncia que la Generalitat ”està posant en perill la seguretat dels professionals penitenciaris i no està prenent les mesures necessàries per aturar les contínues agressions que pateixen, cosa que només es produiria amb la cobertura de les més de 400 places que el Govern ha fet desaparèixer.”

Redacció / Foto: Arxiu


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix