Mor un adolescent de 14 anys en un accident a l'skatepark de Viladecans

El jove, amb lesions de gravetat, va ser atès pel SEM i va ser traslladada en estat crític a l’Hospitalet Sant Joan de Déu.

Segons informa l’ACN, un adolescent que estava practicant a l'skatepark de Viladecans ha mort aquesta setmana després de patir un accident. Els fets van passar dimecres a la zona d'esbarjo de l'Avinguda Torre Roja quan el menor va caure amb la seva BMX, un tipus de bicicleta que permet fer salts i acrobàcies. Fonts properes a la investigació han explicat que la caiguda va provocar lesions de gravetat al jove, ja que el manillar se li hauria clavat a l'estómac.

La víctima, de 14 anys, va ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que la va traslladar en estat crític a l'Hospital Sant Joan de Déu, on va morir. Al lloc dels fets també va actuar la Policia Local de Viladecans i els Mossos d'Esquadra.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
156

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix