Denunciat un home per conduir begut amb el carnet suspès

Imprimeix

El conductor, veí de Pallejà i amb cinc antecedents per delictes contra la seguretat viària, triplicava la taxa d’alcohol permesa i va provocar un accident en xocar contra una casa.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar penalment un home espanyol, de 38 anys i veí de Pallejà, per provocar un accident, per conduir amb una alcoholèmia penal i amb el permís suspès judicialment.

Els fets van tenir lloc a les 2.00 hores de la matinada quan les patrulles de trànsit van assistir a un accident a la carretera BV-2002, al terme municipal de Santa Coloma de Cervelló. Un turisme va xocar contra una casa en perdre el control de manera que el para-xocs es va desprendre. Posteriorment,  dos vehicles van col·lidir contra les restes de l’automòbil accidentat i van patir danys, sortosament sense ferits.

Quan els agents van sotmetre a la prova d’alcoholèmia el conductor del turisme va donar positiu amb una taxa penal d’alcoholèmia de 0,74 mg/l d’aire aspirat, una xifra que gairebé triplica la màxima permesa que és de 0,25 mg/l. A més, es dóna el cas que tenia una suspensió judicial del permís de conduir i cinc antecedents per delictes contra la seguretat viària. El conductor s’haurà de presentar davant de l’autoritat judicial quan sigui citat pel Jutjat de Sant Boi de Llobregat.   

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra