Presó per a l'autor d'una temptativa d'homicidi i d'un robatori a Cornellà

Imprimeix

La ràpida actuació dels Mossos d'Esquadra en col·laboració amb un ciutadà va permetre localitzar i detenir l'autor dels fets 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir un home de 37 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Badalona, com a presumpte autor d'un homicidi dolós en grau de temptativa, robatori amb violència i intimidació, lesions i atemptat contra agents de l'autoritat a Cornellà de Llobregat.

Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del matí quan uns ciutadans van alertar als Mossos d'Esquadra que un individu havia fugit en bicicleta després de fer una estrebada d'un collaret a una dona d'edat avançada. Com a conseqüència de la violència de l'estrebada la dona gran va caure a terra i va patir ferides de caràcter lleu. A més, l'autor de l'estrebada va apunyalar en el tòrax, amb una arma blanca, un veí que va intentar socórrer a la víctima. Immediatament, els agents van seguir corrents el presumpte autor dels fets, que fugia en bicicleta. Durant la persecució, l'agressor va intentar, en diverses ocasions, apunyalar als agents, així com a un ciutadà que va intentar aturar-lo.

Finalment, després d’una persecució prolongada pels carrers de Cornellà de Llobregat, els agents van detenir-lo. En l'escorcoll policial els agents li van trobar amagat el collaret sostret a la víctima poc abans. El detingut va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va ordenar el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra