Els Mossos d'Esquadra detenen tres falsos policies al Papiol

Estaven especialitzats en furts a usuaris de l'autopista i fruit de la detenció, un agent va resultar ferit, ja que el detinguts es van mostrar molt agressius

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió de Transport adscrits a la Unitat Operativa de Mobilitat, dedicada a la prevenció i investigació d’il·lícits penals a les vies ràpides de Catalunya, van detenir, a l’enllaç de l’autopista AP7 amb la B-23 a l’alçada del Papiol, tres individus que presumptament es dedicaven a realitzar furts a usuaris de l’autopista fent-se passar per falsos policies.

Pels volts de les 14.15 hores del passat 15 de juliol, els agents van tenir coneixement que uns individus que s’havien fet passar per policies havien intentat  actuar a l’autopista AP7 a l’altura de Mollet del Vallès. En aquell moment efectius de paisà de la Unitat Operativa de Mobilitat van iniciar una recerca per la zona i van observar com un vehicle de color fosc realitzava una conducció anormalment lenta per la zona de Bellaterra.

Aquest vehicle va resultar estar relacionat anteriorment amb fets delictius on s’emprava la mateixa modalitat, motiu pel qual es va iniciar un seguiment per tal d’identificar els seus ocupants. Amb l’objectiu d’evitar la seva fugida es va provocar una retenció a l’alçada de l’enllaç amb la B23 a la zona del Papiol en sentit Barcelona.

Arran de la retenció generada, el vehicle es va aturar, moment en què els agents van intentar identificar els ocupants que en adonar-se de la presència policial van fugir. Un dels agents va resultar impel·lit quan el conductor del vehicle va arrencar sobtadament posant en greu risc la seva integritat. Posteriorment també va intentar envestir dos agents més que els barraven el pas per tal d’aturar-los, els quals van resultar il·lesos.

Finalment, i gràcies a la coordinació de tots els efectius de la Unitat Operativa de Mobilitat que es trobaven a la zona, els agents van aturar el vehicle i van detenir els seus ocupants que es van oposar activament a la detenció. Un dels agents va resultar ferit com a conseqüència de l’actitud violenta que van mantenir els detinguts. Fruit de l’actuació policial cap persona va prendre mal.

Posteriorment els agents van tenir coneixement que els detinguts tenien nombrosos antecedents policials de diferents cossos i forces de seguretat de l’estat, a més a un d’ells li constava pendent una ordre de recerca i detenció per fets relacionats amb l ’usurpació de les funcions públiques. Dels detinguts, un va ingressar a presó i els altres van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix