Cau part d’un mur de la piscina municipal de Gavà

La nova piscina municipal es va tancar a l'espera que s'avaluïn els danys pel tram de mur caigut tot i que no va haver-hi cap ferit.

Diumenge al matí, al voltant de les deu, es va desplomar un tram d'un mur de 2,5 metres d’altura de la nova piscina municipal de Gavà, concretament, part del tancament de façana que genera la diferència d’alçada de la coberta plana sobre els vestidors i la coberta inclinada de la zona de vas de piscina a la façana dels carrers de Lluís Borrassa amb Reina Elisenda.

Amb la caiguda de la paret es va malmetre una unitat exterior d’aire condicionat i possiblement altres instal·lacions, i quan es retiri la runa acumulada es podrà comprovar si s'han produït altres danys. Restes del mur van caure al passatge reina Elisenda, però des del primer moment es va tancar i protegit la zona, evitant així qualsevol perill afegit. Els tècnics municipals que van inspeccionar l'àrea afectada van informar que no hi ha risc que caiguin més restes a l'exterior, ja que en cas de desprendre's algun element, cauria sobre la pròpia coberta de l'edifici.

Cm s76EWIAAtEes

Avaluació

Avui dilluns s'avaluarà amb detall l'estat del mur afectat i les accions a prendre. En tot cas, es procedirà a apuntalar la part de mur que es manté dempeus i s'iniciarà el procés de retirada de runa, desmuntatge o protecció de les instal·lacions que es cregui necessari i enderroc dels trams de mur que han quedat en precari.

Respecte a l’interior de l’edifici, tan bon punt es va produir l'incident es van desallotjar les instal·lacions per raons de seguretat, sense cap problema ni alarma. Tot fa indicar que no hi ha perill a l'interior, però fins que no s’acabin les feines esmentades i s'avaluï l'estat general de la instal·lació, la piscina romandrà tancada als usuaris. Un cop es concretin amb detall els treballs a realitzar i el temps i les afectacions que comportin, es comunicarà la data de reobertura de la piscina.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix