Investiguen dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert un expedient per activitat il·legal i les acusa de distribuir menjar a bars i restaurants sense llicència i en condicions sanitàries deficients.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert un expedient per activitat il·legal a dues persones, davant la sospita que han fet servir un domicili particular com a cuina sense llicència per a bars i restaurants en condicions sanitàries molt deficients. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per determinar quins establiments haurien rebut aquests productes.

La presumpta activitat irregular va ser descoberta per la Policia Local el 6 de juny a la tarda, quan una patrulla investigava la propietat d’una petita plantació d’opi i marihuana al carrer, a la zona de muntanya de Sant Vicenç dels Horts. Mentre intentaven localitzar la persona responsable en algun dels habitatges propers, una veïna va convidar els agents a entrar al seu domicili. Allà els policies van percebre una forta olor a cuinat i van veure una gran quantitat de caixes i bosses amb menjar, algunes sense refrigerar i al terra. També hi havia neveres plenes d’aliments i estris de cuina de grans dimensions en un estat sanitari molt deficient.

La Policia Local va precintar el domicili davant la manca de llicència d’activitat i el dubte sobre l’origen i el destí final dels aliments, que no comptaven amb etiquetatge ni amb factura. Ja de matinada, van inspeccionar l’immoble agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra i tècnics de Sanitat de l’Ajuntament i la Generalitat. Tot el menjar es va traslladar en un camió a una empresa de tractament. Els Mossos d’Esquadra acusen les dues persones vinculades amb l’immoble d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
127

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix