Detenen al Prat un home que transportava un quilo de marihuana

Imprimeix

Anava amb un vehicle acompanyat per la seva dona, que també ha estat acusada pel mateix delicte.

Els Mossos d’Esquadra del Prat de Llobregat van detenir aquest dimecres, 8 de juny, un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa localitat per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. La seva dona, de la mateixa edat i també de nacionalitat espanyola, va quedar investigada pel mateix delicte.

Els fets

Cap a les 13.20 hores del mateix dia en un control de pas ubicat a la via principal que dóna accés al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, les unitats de seguretat ciutadana van aturar un vehicle de gamma alta en el qual viatjaven. Els agents van escorcollar el vehicle i en el seu interior van localitzar una capsa plena de cabdells de marihuana ja preparats per a la seva venda amb un pes de quasi 900 grams i un preu de venda en el mercat il·legal de 4.000 euros.

Per aquest motiu, els mossos van detenir el conductor del vehicle com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. La seva dona ha quedat investigada pel mateix delicte, atès que, en el moment de l'escorcoll, va patir un atac d'ansietat i va haver de ser atesa i traslladada en ambulància a un centre hospitalari.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra