Detingut un home begut i drogat per conduir de forma temerària

Després de no fer cas dels mossos i saltar-se un control policial a Sitges, el conductor, veí de Sant Just Desvern, va abandonar el vehicle deixant a l’interior la resta d’ocupants i va intentar fugir corrent.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir la matinada del diumenge, 5 de juny, un jove de 20 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Just Desvern, com a presumpte autor de tres delictes: conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc el mateix dia poc abans de la mitjanit quan en un control preventiu d’alcoholèmia a la C-31, al terme municipal de Sitges, un vehicle, en arribar al punt de selecció del control, va accelerar per fugir fent cas omís de les ordres dels mossos que li indicaven que s’aturés. Immediatament, una patrulla de trànsit va seguir el vehicle escapolit que va intentar eludir l’acció policial cometent diverses infraccions: va apagar els llums i el motor del vehicle i va intentar amagar-se estacionant darrere d’un edifici proper a una benzinera.Quan va veure que les seves accions no li havien permès escapolir-se dels mossos, el conductor va deixar els altres tres ocupants i va intentar fugir corrents del lloc. Finalment, els mossos de trànsit van interceptar el conductor en un camp de vinyes proper i quan es va sotmetre a la prova de l’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,42 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. També havia consumit substàncies estupefaents, concretament haixix.A més,  els agents van trobar a l’interior del vehicle una petita quantitat d’haixix, motiu pel qual van denunciar-lo administrativament per tinença de substància estupefaent. 

Davant dels fets, els agents van detenir-lo com a presumpte autor de tres delictes: conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues i per desobediència als agents de l’autoritat. El detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Enxampat a Cornellà un conductor amb excés de velocitat

En una altra actuació, agents dels Mossos d’Esquadra van citar a judici la matinada del dilluns, 6 de juny, al conductor d’un turisme, de 31 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes penals i per excés de velocitat, ja que circulava a 113 km/h en una via limitada a 80 km/h. 

Els fets van tenir lloc dilluns, 6 de juny, poc abans de la una de la matinada quan una patrulla de mossos de trànsit va detectar un turisme que circulava a 133 km/h per l’A-2, al terme municipal de Cornellà de Llobregat, en un tram en què la velocitat màxima permesa és de 80 km/h. Els agents van aturar el vehicle infractor i van sotmetre el conductor a les proves d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0,83 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, resultat que supera el triple la taxa màxima permesa que és de 0,25 mg/l. Davant d’aquests fets al conductor se li van instruir diligències judicials i va ser citat a judici ràpid.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix