Detinguda una dona per cultivar marihuana a Castelldefels

Imprimeix

Arran de l'actuació del cos de Bombers, que haurien extingit un petit incendi en el quadre elèctric del domicili, es va localitzar una plantació de marihuana.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Gavà van detenir el passat 26 de maig a Castelldefels, una dona veneçolana, de 34 anys i veïna de la mateixa localitat per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. La detinguda tenia una plantació de marihuana al garatge de casa seva.

Cap a les 19 hores del mateix dia, els bombers van rebre l'avís d'un incendi en una instal·lació elèctrica localitzada a l'interior d'un pàrquing d'una casa ubicada a Castelldefels. Per donar resposta a aquest requeriment, els bombers van trencar una paret de pladur en el propi garatge, ja que l'incendi es localitzava darrera d'aquesta estructura. Un cop oberta la via, els bombers van descobrir un cultiu il·legal de marihuana i van alertar els Mossos d'Esquadra.

Els agents de la Unitat d'Investigació de Gavà van comptabilitzar un total de 350 plantes en estat avançat de creixement i floració. A l'interior de la casa hi van localitzar també utensilis necessaris per mantenir i desenvolupar la plantació: ventiladors, filtres, làmpades de calor, termòstats, tubs de ventilació i fertilitzants. Per tot plegat, els agents van detenir la inquilina de la casa.

La detinguda va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Redacció / Foto: Mossos d'Esquadra