Enxampen tres multireincidents en furts a les autopistes amb un cotxe robat

Imprimeix

Tenen antecedents per robatoris amb violència i intimidació, robatoris amb força i pertinença a grup criminal.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud, juntament amb Unitats de Seguretat Ciutadana de la comissaria d'Esplugues i de Cornellà, han detingut aquest matí a Sant Just Desvern tres homes, de nacionalitat peruana, de 50, 40 i 22 anys i veïns de Cornellà i l'Hospitalet de Llobregat per un delicte de robatori amb força de vehicle a motor. 

L'actuació s'ha iniciat poc després de les vuit del matí quan un mosso fora de servei ha reconegut un turisme que circulava per la B-20, sentit Llobregat, com un  vehicle sostret ahir mateix a la població de Cornellà de Llobregat. El Mosso d’Esquadra ha seguit l'automòbil, que ha sortit a Sant Just Desvern, i ha avisat diverses patrulles que han detingut els ocupants en aquest municipi.

Els detinguts tenen 21 antecedents per furt a les autopistes, robatoris amb violència i intimidació, robatoris amb força i pertinença a grup criminal. Ja estan en dependències policials pendents de passar a disposició judicial i un d'ells té una ordre de detenció i ingrés a presó per fets similars.

Redacció / Foto: Arxiu