Detenen a Olesa un home com a presumpte autor de la crema d’un contenidor

Imprimeix

La detenció es va produir gràcies a la col·laboració de la ciutadania que va alertar la Policia Local i com proporcionar informació sobre el sospitós.

La detenció es va produir quan passaven 5 minuts d’un quart de 9 del vespre, i després que diversos veïns alertessin la policia local informant que un contenidor estava cremant a la plaça Weingarten Baden. Camí del lloc del sinistre, els agents van observar un individu del qual es tenia sospites d’anteriors cremes de contenidors i que havia tingut un incident amb anterioritat amb agents del mateix cos.

Es dóna la circumstància que, a més, un testimoni havia pogut observar un home llençant un objecte encès dins del contenidor i quan va facilitar la seva descripció als agents locals, aquesta corresponia completament amb la de la persona de la qual la Policia tenia sospites, motiu pel qual va ser detinguda en relació als fets.

Fonts de la Policia Local afirmen que la col·laboració ciutadana no només va permetre detenir el presumpte autor dels fets, sinó que també va possibilitar que el contenidor no cremés completament gràcies a la ràpida intervenció dels veïns.

Una vegada realitzades les diligències escaients, el detingut va ser traslladat a la comissaria de Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.

Redacció / Foto: Aj. Olesa de Montserrat