Apunyalen un aficionat de l’Atlético Levante a Cornellà

Imprimeix

Els fets van passar ahir després del partit entre el primer equip de la UE Cornellà i l’Atlético Levante, hi ha un detingut i la víctima va ser un familiar d’un jugador del conjunt valencià.

Una persona va resultar ferida ahir a la tarda per apunyalament amb una arma blanca després d’una baralla. Els fets van passar una vegada finalitzat el partit de Lliga de Segona B entre la UE Cornellà i l’Atlético Levante i fora de la instal·lació esportiva. L’agressió va succeir al costat de l’autocar de l’Atlético Levante -aparcat al carrer del Sorral del Riu- i la víctima va ser un familiar d’un jugador del conjunt valencià.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra es va rebre una trucada, al voltant de les vuit de la tarda, denunciant els fets. Els Mossos i una ambulància del CEM es van personar al lloc on van atendre el ferit que finalment va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge. Segons ha pogut saber La Premsa del Baix està fora de perill i una vegada donada d’alta ja es troba en el seu domicili.

Actualment, els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets, encara que policia autonòmica va poder identificar el presumpte agressor i el va detenir segons ha pogut saber la nostra publicació de fonts del Levante UD. Encara no se saben les causes.

Veto informatiu

La Premsa del Baix i el seu redactor en cap, Marçal Fontanals, van ser declarats ‘non grats’ per la junta directiva de la UE Cornellà, oficialitzant i continuant així el seu veto permanent informatiu des de l’àrea de comunicació de l’entitat esportiva i la directiva, per la qual cosa no els podem oferir la versió del club.

Redacció / Foto: Google