Mor una dona a Sant Feliu per presumpta violència masclista

Imprimeix

L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol, i avui, a les 13 hores, es farà una concentració silenciosa a la plaça de la Vila i es llegirà un manifest.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha decretat dos dies dol per la mort d'una veïna del municipi baixllobregatí presumptament per violència masclista. Els fets han succeït aquest dijous, cap a les 7.30 h del matí, en l'habitatge on residia la dona, al carrer de Joan Maragall. L'autor del presumpte homicidi hauria mort la dona amb una arma de foc i posteriorment s'hauria tret la vida. La Policia Local i els Mossos d'Esquadra investiguen els fets. En el moment del succés, en el domicili hi havia dues infants menors d'edat, una de les quals filla de la dona víctima.

L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol oficial per aquest dijous 14 i divendres 15 d'abril. A més, avui a les 13 h, es farà una concentració silenciosa a la plaça de la Vila i es llegirà un manifest, i a les 20 h hi ha convocat un ple extraordinari per condemnar els fets i donar suport a les famílies de les víctimes. L’Ajuntament suspèn totes les activitats previstes per avui i demà a la ciutat.

Redacció / Foto: Arxiu