Detenen una dona per furtar material electrònic en un centre comercial

Imprimeix

Va sostreure productes valorats en 1.000 euros: carregadors de tauleta, auriculars, altaveus, bateries de mòbil i una afaitadora.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria del Prat del Llobregat van denunciar una dona espanyola, de 52 anys i veïna de l'Hospitalet de Llobregat, pel furt de material electrònic, valorat en 1.000 euros, d'una de les botigues del centre comercial de Cornellà-El Prat de Llobregat.

A les 20.00 hores els vigilants de seguretat d'una botiga de roba d'un centre comercial de Cornellà-El Prat de Llobregat van alertar els Mossos d'Esquadra que tenien retinguda la presumpta autora d'un furt. La dona duia una bossa gran amb productes electrònics en el seu interior: carregadors de tauleta, auriculars, altaveus, una afaitadora i bateries suplementàries per carregar mòbils. En total portava vint-i-tres productes i no tenia cap factura que n'acredités la compra.

A continuació, els agents juntament amb el personal de seguretat del centre comercial van comprovar que els objectes havien estat sostrets poc abans d'una botiga d'electrònica. Per tant, els mossos van comissar els productes i van citar la dona a comissaria per a declarar en presència del seu advocat. Finalment, la dona va quedar investigada per un delicte de furt a l'espera que la citi el jutge. 

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra