Detenen dos homes que volien robar peces de cotxes

Imprimeix

Són veïns del Prat de Llobregat i en la seva fugida van envestir dos vehicles policials.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, els Mossos d’Esquadra van detenir dos veïns del Prat de Llobregat, de nacionalitat espanyola de 21 i 51 anys respectivament, que volien sostreure peces de vehicles estacionats a la Rambla Marina de L’Hospitalet de Llobregat. Un veí va alertar a la policia autonòmica truncant-la a les quatre del matí del passat diumenge informant de la presència d’una furgoneta sospitosa en una zona on acostumen a robar pneumàtics o retrovisors.

Els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets i els homes, en veure els agents, van fugir amb la furgoneta, que havia estat robada feia dues setmanes a Viladecans. Durant la persecució, la furgoneta va envestir dos vehicles dels Mossos que intentaven barrar el pas. Com a conseqüència, els agents que estaven a l’interior van resultar ferits lleus. El conductor de la furgoneta no tenia carnet. Finalment van aconseguir detenir-los a El Prat.

Se’ls acusa dels delictes de conduir sense permís, conducció temerària, danys i atemptat contra l’autoritat. El jutge en va decretar la llibertat en càrrecs. En el moment de la detenció, es va trobar a la furgoneta eines susceptibles de ser utilitzades per a cometre els robatoris.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra