×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Busquen una olesana que va desaparèixer a Martorell

Imprimeix

Es diu Consol Vinuvesa, té 78 anys i l’últim cop que es va veure va ser diumenge passat.

Els equips de rescat, cossos policials, bombers, familiars i ciutadans d’Olesa de Montserrat continuen la recerca de Consol Vinuesa, una olesana de 78 anys que acaba de ser diagnosticada d’Alzheimer, que va desaparèixer diumenge passat en sortir de l’Hospital de Martorell. Des del mateix diumenge els equips de recerca rastregen Martorell i Olesa sense que, a hores d’ara, s’hagi obtingut cap notícia de la dona.

L’operatiu de recerca engegat per Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat  continuarà durant tot el dia d’avui. Segons han informat fonts de la família, aquesta tarda s’organitzarà una nova batuda amb la col·laboració de la gent que ho desitgi. L’hora i el lloc es confirmarà en les properes hores.

Ahir a la nit ja es va fer una batuda, que va comptar amb la participació de desenes de ciutadans, Protecció Civil  i la Unitat Canina de Montornès. Els Mossos d’Esquadra i els Bombers, amb l’ajuda de l’helicòpter geotèrmic, van pentinar dilluns les zones de Martorell i d’Olesa sense èxit.  

En el moment de la desaparició, Consol Vinuesa duia pantalons foscos i jaqueta fosca. La desaparició va ser a les 10 del matí de diumenge dia 27 a Martorell, en sortir de l’hospital i quan es disposava a agafar un autobús cap a Olesa. Segons fonts de la família, l’olesana acabava de ser diagnosticada d’Alzheimer (en una fase inicial) i es pensa, per tant, que s’ha pogut desorientar.

Es demana la col·laboració de tothom per difondre aquesta informació i  ajudar a trobar l’olesana. Si algú veu Consol Vinuesa es demana que truqui de seguida als Mossos d’Esquadra (112) o la Policia Local (93 778 31 31).

Redacció / Foto: Ajuntament d’Olesa de Montserrat