Detingut un home per cultivar marihuana en el seu pis al Prat

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van localitzar quasi 100 plantes i l'equipament necessari per al seu tractament.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir, el diumenge 13 de març, un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat per un delicte contra la salut pública: tràfic de drogues. El detingut tenia una plantació de marihuana en el seu pis.

La troballa de la plantació va tenir lloc el mateix dia de la detenció quan es va fer una entrada judicial en un pis del Prat de Llobregat on es va localitzar una plantació interior de marihuana. Hi havia 96 plantes en diferent estat de creixement amb un pes de 501 grams i amb un valor de venda en el mercat il·legal de 2.225 euros aproximadament.

A l'interior del pis també es va trobar el que és necessari per mantenir i desenvolupar la plantació: ventiladors, filtres, làmpades de calor, termòstats, tubs de ventilació i fertilitzants.

El detingut, amb sis antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra