Veïns de Les Carpes d‘Abrera alerten d’una festa il·legal a Can Bros Vell

Imprimeix

Policia Local i Mossos d’Esquadra van instal·lar controls a la sortida de la masia on van ser detinguts tres persones per alcoholèmia i tinença de substàncies estupefaents.

La col·laboració ciutadana va permetre l’actuació conjunta de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra després que veïns de Les Carpes d’Abrera denunciessin la celebració d’una festa il·legal a la masia Can Bros Vell la nit de dissabte a diumenge, 6 de març. 

Els dos cossos de seguretat van instal·lar un control a la sortida de Can Bros Vell, direcció Abrera, a Les Mates. Un conductor va donar positiu en el test d’alcoholèmia i un altra va ser detingut per un delicte contra la salut pública per tinença de substàncies estupefaents. D’altra banda, en una altra control, situat a la sortida de Can Bros Vell, direcció Martorell, la Policia Local de Martorell i els Mossos d’Esquadra també van realitzar una detenció de les mateixes característiques. 

Segons la Policia Local, els organitzadors d’aquestes festes instal·len equips de música molt potents en furgonetes. La major part dels assistents a aquests esdeveniments provenen de França. 

Redacció / Foto: Ajuntament d’Abrera