Detinguts cinc homes quan robaven en una casa a Pallejà

Un mosso fora de servei va observar com dos lladres intentaven forçar la porta principal de la casa on pretenien robar. 

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts juntament amb la Policia Local de Pallejà van detenir in fraganti, cinc homes com a presumptes autors d'un robatori amb força a interior de domicili en una casa de la urbanització Fontpineda de Pallejà. Els detinguts tenen edats compreses entre els 22 i els 57 anys, quatre d'ells són de nacionalitat italiana i amb veïnatge desconegut i l'altre és de nacionalitat espanyola i veí de Corbera de Llobregat. 

In fraganti

Els fets van ocórrer cap a les 17.30 hores del 24 de febrer quan un mosso fora de servei va observar com dos homes eren a la porta d'una casa de la urbanització amb una actitud sospitosa. Feien tasques de vigilància i un d'ells manipulava la porta d'entrada a la casa per tal de forçar-la. Davant l'evidència que es tractava d'un robatori amb força el mosso va demanar suport policial i fins al lloc dels fets es van desplaçar ràpidament dotacions de la Policia Local de Pallejà i dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Vicenç dels Horts. 

Els policies van detenir els dos homes i durant l'escorcoll a l'interior de la casa van trobar dos homes més que havien accedit per un altre indret, el qual també havien forçat. Quan els agents estaven identificant-los va arribar un cinquè home que va manifestar que coneixia els quatre detinguts i que junts havien accedit a la casa. 

A l'interior de la casa els policies van trobar una caixa forta que havia estat desencastada del mur on tenia la seva ubicació original i ja era al terra preparada per ser forçada. Al voltant de la caixa forta van localitzar un nombre considerable d'eines emprades en els robatoris amb força destinades a forçar accessos i possibles caixes de seguretat que es trobin a l'interior de l'immoble violentat. Els policies també van observar com els lladres ja havien manipulat els quadres elèctrics de la casa amb l'objectiu de poder endollar les eines necessàries per forçar la caixa forta.  

Posteriorment, els policies van localitzar al carrer, a prop de la casa forçada, el vehicle de lloguer utilitzat pels lladres per arribar fins a la urbanització. A l'interior de l'automòbil van localitzar més eines emprades en els robatoris amb força com una radial, un mall, un trepant i unes tenalles normalment utilitzades per forçar bombins de portes conegudes amb el nom de bec de lloro. 

Amb antecedents

Per tots aquests motius els cinc homes van ser detinguts per un delicte de robatori amb força a interior de domicili. Els arrestats, amb vuit antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.  

Redacció / Foto: Mosso d'Esquadra

 

     

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix