La Guàrdia Civil deté a l’aeroport una dona amb més de 3 quilos de cocaïna

Imprimeix

La portava amagada a l'interior d'una maleta que tenia doble fons on s'ocultaven diverses làmines plastificades que contenien la droga.

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil, amb la col·laboració de personal de la Duana, van detenir en l'aeroport Barcelona-El Prat a una ciutadana brasilera, de 26 anys d'edat, com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues, en ser descoberts a l'interior de la seva maleta 3’311 quilos de cocaïna.

La passatgera havia viatjat a Barcelona en un vol procedent de Sao Paulo, via Lisboa. A la seva arribada a l'aeroport de la ciutat Comtal la Guàrdia Civil va detectar que el seu equipatge facturat disposava d'un doble fons, en l'interior del qual s'ocultaven diverses làmines plastificades que contenien una substància blanca que, sotmesa al reactiu droga-test, va resultar tractar-se de cocaïna. La dona i la droga decomissada –també se li van intervenir 6 grams d'haixix- van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 5 del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil