Dos detinguts per circular beguts i un sense carnet de conduir

Imprimeix

El conductor arrestat a Sant Boi tenía 32 antecedents policials, mentre que l’altre actuació policial va ser a Pallejà on l’infractor quadruplicava la taxa d’alcoholèmia, provocant un accident i fugint del lloc de l’accident.

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un home de 25 anys, nacionalitat armènia i veí de Barcelona, a la C-31, punt quilomètric 196, al terme municipal de Sant Boi de Llobregat. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sense haver obtingut mai permís o llicència.

Els fets van tenir lloc el divendres 5 de febrer quan el conductor d’un turisme d’alta gama va ser detectat per un radar ubicat a la C-31, al terme municipal de Sant Boi de Llobregat, circulant a 191km/h en un tram limitat a 80 km/h.  

Acte seguit, una patrulla de trànsit va aturar el vehicle i va identificar el conductor. Quan els agents es disposaven a denunciar-lo penalment per l’excés de velocitat van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. A més, quan es va sotmetre a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,37 mg/l aire espirat, quan el límit permès és de 0,25 mg/l.

Els agents de trànsit van detenir el jove per un delicte contra la seguretat viària i el van traslladar a comissaria. El conductor arrestat té 32 antecedents policials, 9 dels quals són delictes contra la seguretat del trànsit. Va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Detingut un conductor per quadruplicar la taxa d’alcoholèmia, provocar un accident i fugir del lloc

Detenció a Pallejà

En una altra actuació, agents de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir al km 599 de l’Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, el conductor d’un vehicle que havia provocat un accident i havia fugit del lloc conduint de forma temerària.

Els fets van tenir lloc el divendres 5 de febrer cap a les 16 hores quan una patrulla de trànsit va veure un vehicle, a la Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, en direcció Barcelona, que circulava de manera temerària i posava en perill la resta de vehicles que circulaven per la via.

Immediatament, els agents van aturar el vehicle i van identificar el conductor, un home espanyol, de 38 anys i veí de Cabrera d’Anoia (Anoia). Els agents van realitzar-li una prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat de 1,22 mg/l d’aire espirat, quan el límit és de 0,25 mg/l, és a dir, gairebé cinc vegades la taxa permesa legalment.

Minuts abans, el conductor hauria provocat un accident amb un altre turisme, sense ferits i havia fugit del lloc. Davant d’aquests fets, els agents van detenir l’home per tres delictes: conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, conducció temerària i danys. 

Redacció / Foto: Mosssod d'Esquadra