Dos detinguts per circular beguts i un sense carnet de conduir

El conductor arrestat a Sant Boi tenía 32 antecedents policials, mentre que l’altre actuació policial va ser a Pallejà on l’infractor quadruplicava la taxa d’alcoholèmia, provocant un accident i fugint del lloc de l’accident.

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un home de 25 anys, nacionalitat armènia i veí de Barcelona, a la C-31, punt quilomètric 196, al terme municipal de Sant Boi de Llobregat. L’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sense haver obtingut mai permís o llicència.

Els fets van tenir lloc el divendres 5 de febrer quan el conductor d’un turisme d’alta gama va ser detectat per un radar ubicat a la C-31, al terme municipal de Sant Boi de Llobregat, circulant a 191km/h en un tram limitat a 80 km/h.  

Acte seguit, una patrulla de trànsit va aturar el vehicle i va identificar el conductor. Quan els agents es disposaven a denunciar-lo penalment per l’excés de velocitat van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. A més, quan es va sotmetre a la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,37 mg/l aire espirat, quan el límit permès és de 0,25 mg/l.

Els agents de trànsit van detenir el jove per un delicte contra la seguretat viària i el van traslladar a comissaria. El conductor arrestat té 32 antecedents policials, 9 dels quals són delictes contra la seguretat del trànsit. Va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs. Detingut un conductor per quadruplicar la taxa d’alcoholèmia, provocar un accident i fugir del lloc

Detenció a Pallejà

En una altra actuació, agents de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir al km 599 de l’Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, el conductor d’un vehicle que havia provocat un accident i havia fugit del lloc conduint de forma temerària.

Els fets van tenir lloc el divendres 5 de febrer cap a les 16 hores quan una patrulla de trànsit va veure un vehicle, a la Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, en direcció Barcelona, que circulava de manera temerària i posava en perill la resta de vehicles que circulaven per la via.

Immediatament, els agents van aturar el vehicle i van identificar el conductor, un home espanyol, de 38 anys i veí de Cabrera d’Anoia (Anoia). Els agents van realitzar-li una prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat de 1,22 mg/l d’aire espirat, quan el límit és de 0,25 mg/l, és a dir, gairebé cinc vegades la taxa permesa legalment.

Minuts abans, el conductor hauria provocat un accident amb un altre turisme, sense ferits i havia fugit del lloc. Davant d’aquests fets, els agents van detenir l’home per tres delictes: conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, conducció temerària i danys. 

Redacció / Foto: Mosssod d'Esquadra

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix