Mor una persona en un incendi d'una barraca a Gavà

Imprimeix

Es desconeixen les causes del sinistre i la identitat de la víctima en un succés que ha passat dins el recinte de l’antiga discoteca Silvi’s.

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en un incendi que ha destruït totalment una barraca dins el recinte de l’antiga discoteca Silvi’s de Gavà; instal·lacions actualment abandonades, ubicades al quilòmetre 184 de la C-31. Mentre feien les tasques d’extinció, els Bombers han localitzat a l’interior de la barraca el cos sense vida d’una persona. L’avís de l’incendi l’havia donat la Policia Local de Gavà a les 9.19 hores. Immediatament s’havien mobilitzat cinc dotacions dels Bombers, que en arribar han vist el foc totalment desenvolupat i la coberta de la barraca, esfondrada.

La barraca, que té una superfície aproximada de 25 meres quadrats, ha cremat totalment. A l’interior hi havia matalassos, bombones de butà i estris diversos. El foc va ser totalment extingit pels bombers. Els Mossos d’Esquadra van traslladar al lloc sis patrulles. L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos s’ha fet càrrec d’investigar les causes del sinistre, les circumstàncies de la mort i la identificació de la víctima.

Redacció / Foto: El Brugues