Detenen el lladre d’un camió carregat d’electrodomèstics

Els Mossos d’Esquadra el localitzen quan circulava sense el permís vigent gràcies a la trucada d'un camioner al 112.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir un home com a presumpte autor dels delictes següents: robatori i furt d’ús de vehicle, robatori amb força per la càrrega que portava, falsificació de document públic i pèrdua de vigència del permís de conduir per punts. L’arrestat, de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona, va ser arrestat en un polígon industrial de Castellbisbal.

El mateix dia un camioner, que tenia coneixement del robatori d’un camió carregat d’electrodomèstics a la població d’Abrera l’octubre passat, va alertar el 112 que un vehicle molt semblant al sostret circulava per l’A-2, sentit nord, però amb plaques de matrícula diferents al camió sostret.

Les unitats dels Mossos d’Esquadra de trànsit del sector Sant Feliu de Llobregat van seguir les indicacions del testimoni fins que van localitzar el presumpte camió sostret en un polígon industrial de Castellbisbal. A continuació, van comprovar que efectivament es tractava del mateix camió denunciat com a sostret l’octubre passat a Abrera, tot i que ara el camió circulava amb plaques de matrícula falses i sense l’identificador del fabricant visible. Per tot això, els mossos van detenir el conductor del camió, un home amb antecedents i que conduïa el vehicle sense cap permís de conduir que l’habilités a fer-ho.

El detingut, amb tres antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix