Els Mossos detenen dos joves per robar en domicilis d'Olesa

Imprimeix

Els arrestats, de nacionalitat marroquina sumen deu antecedents per delictes contra el patrimoni i els van enxampar gràcies a la col·laboració ciutadana.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir dos joves de 19 i 20 anys, de nacionalitat marroquina i veïns d'Olesa de Montserrat, com a presumptes autors de dos robatoris a interior de domicili en la mateixa localitat on resideixen.

Els fets van passar els dies 12 de desembre i 13 de gener al matí quan els propietaris de dos domicilis d'Olesa de Montserrat van trobar les portes d'accés dels seus pisos forçades i van poder comprovar que els lladres s'havien emportat diversos objectes de valor dels pisos.

En els dos casos els robatoris es van fer de dia i quan els propietaris momentàniament no estaven al domicili. A més, es dóna la circumstància que, o bé els mateixos propietaris es van creuar amb els joves quan sortien de robar de l'immoble, o bé van ser altres veïns els que es van fixar en el fet que els joves trucaven als intèrfons de diferents pisos preguntant per persones que no hi vivien amb la intenció real de saber si hi havia algú o no en el pis en aquell moment. Les descripcions facilitades pels diferents testimonis van ser cabdals perquè els investigadors poguessin esbrinar la identitat dels autors dels robatoris.

A banda dels dos robatoris detallats anteriorment, les indagacions fetes per la Unitat d'Investigació van permetre relacionar els detinguts amb dos robatoris més a interior de domicili a la mateixa població perpetrats durant el mes de gener de 2016. Van utilitzar el mateix modus operandi: van perpetrar els il·lícits de dia i quan els propietaris dels pisos no hi eren.

Els detinguts, amb deu antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu