Detenen els autors de l’intent de robatori a l’Alcampo de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Dels cinc, tres homes i una dona i veïns del Prat de Llobregat, quatre són membres d’una mateixa família i acumulen un total de 36 antecedents.

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones per encastar un vehicle contra la porta d’accés al centre comercial de l’Alcampo de Sant Boi de Llobregat. Es tracta de tres homes i dues dones de nacionalitat espanyola, d’entre 24 i 59 anys i tots ells veïns del Prat de Llobregat, dels quals quatre són membres d’una mateixa família i acumulen 36 antecedents.

Catorze persones ferides

Els fets van provocar una estampida, en què van resultar ferides fins a 14 persones. Un vigilant de seguretat va observar com el grup de persones, especialitzades en cometre furts al centre comercial, es trobaven a la secció d’aparells electrònics en actitud sospitosa i desactivaven les alarmes antirobatoris. En passar la línia de la caixa sense pagar, els vigilants els van interceptar perquè retornessin els articles i aleshores va començar l’enfrontament que va acabar amb l’encastament del vehicle.

Com a conseqüència dels moments de pànic que es van viure al centre comercial, quatre persones van resultar ferides de poca gravetat per contusions lleus, un dels quals va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els altres tres afectats van ser portats a l’Hospital de Sant Boi de Llobregat. A més, set persones van ser ateses ‘in situ’ pels professionals del SEM, algunes d’elles amb quadres d’ansietat.

Els Mossos van iniciar la recerca dels autors dels fets i en van detenir un el passat 5 de gener i els altres quatre ahir dimarts. Després de passar a disposició judicial a la tarda el jutge de guàrdia de Sant Boi de Llobregat va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: CCMA