L’incendi d’un camió provoca la crema d’onze vehicles a Esplugues

Els fets s’han produït a primera hora de la tarda en el camí de Can Nyat on ha calgut l’actuació de cinc dotacions de Bombers per controlar un foc que no ha causat ferits.

Una dotzena de vehicles estacionats al camí de Can Nyat d'Esplugues de Llobregat han cremat a primera hora de la tarda d’avui per causes que encara es desconeixen. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, l'avís del foc s'ha rebut a les 15.08 h. Sembla que les flames han començat en un camió de venda ambulant, des d'on s'han estès als onze vehicles restants. Cinc dotacions del cos d'emergències han actuat al lloc dels fets i han aconseguit extingir completament l'incendi a les 16.36 hores. El succés no ha causat ferits.

Redacció / Foto: Bombers de la Generalitat

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix