Detingut in fraganti quan robava en una casa a Martorell

Imprimeix

L’home, amb nou antecedents per fets similars, es va resistir a la detenció i va amenaçar de mort de forma reiterada als agents.  

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un domicili de Martorell. El detingut, de 56 anys, és de nacionalitat espanyola i té el domicili a la població on va actuar.

Els fets es van produir la matinada del 4 de gener quan es va rebre l’avís d’alarma activada en un domicili de Martorell. Immediatament, les patrulles de Seguretat Ciutadana es van adreçar al lloc i van observar una vidriera trencada de la part posterior de la casa.

 

Les patrulles van assegurar tot el perímetre de la casa per impedir la fugida del lladre i quan van accedir al domicili van trobar-lo amagat sota un llit i el van detenir. Quan va ser detingut, l’home portava amagada sota la roba una bossa on hi havia els objectes que acabava de sostreure. 

 

L’home es va resistir a la detenció, no va col·laborar en cap moment a les tasques d’escorcoll i trasllat a dependències policials i va amenaçar de mort de forma reiterada als agents. L’arrestat, que té nou antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu