Detingut in fraganti quan robava en una casa a Martorell

L’home, amb nou antecedents per fets similars, es va resistir a la detenció i va amenaçar de mort de forma reiterada als agents.  

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir un home com a presumpte autor d’un robatori amb força en un domicili de Martorell. El detingut, de 56 anys, és de nacionalitat espanyola i té el domicili a la població on va actuar.

Els fets es van produir la matinada del 4 de gener quan es va rebre l’avís d’alarma activada en un domicili de Martorell. Immediatament, les patrulles de Seguretat Ciutadana es van adreçar al lloc i van observar una vidriera trencada de la part posterior de la casa.

 

Les patrulles van assegurar tot el perímetre de la casa per impedir la fugida del lladre i quan van accedir al domicili van trobar-lo amagat sota un llit i el van detenir. Quan va ser detingut, l’home portava amagada sota la roba una bossa on hi havia els objectes que acabava de sostreure. 

 

L’home es va resistir a la detenció, no va col·laborar en cap moment a les tasques d’escorcoll i trasllat a dependències policials i va amenaçar de mort de forma reiterada als agents. L’arrestat, que té nou antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix