Detinguts per estafar un home en el cobrament d'un premi de loteria

Els arrestats són un home i una dona, veïna de Pallejà, la qual era propietària d’una administració situada al districte de les Corts.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Les Corts van detenir entre el 14 i el 15 de desembre un home i una dona com a presumptes autors d’un delicte d’estafa. Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola: l’home té 38 anys i és veí de Barcelona; per la seva banda, la dona té 56 anys i domicili a Pallejà.

La investigació va començar arran de la denúncia d’un home que el 7 d’agost va anar a una administració de loteria de Barcelona a comprovar si diverses butlletes que havia comprat havien estat premiades. Ho va fer en la màquina exterior que tenen les oficines la qual el va avisar que havia obtingut un premi superior.

L’home li va comunicar a la treballadora de l’administració i aquesta li va dir que només era un premi menor i li va pagar 192 euros. La víctima de l’estafa no va marxar convençuda i dies després va preguntar pels fets ocorreguts a una altra administració de loteria. L’encarregat de l’oficina li va comentar que si la màquina va marcar un premi superior que hauria d’haver cobrat més diners, concretament 125.945,18 euros.

Els investigadors en col·laboració amb Loteries i Apostes de l’Estat van comprovar la veracitat dels fets i van determinar que la dona, propietària de l’administració de loteria, va llegir a través del terminal el resguard de la butlleta premiada i després d’enganyar la víctima va quedar-se la papereta.

La dona va entregar el resguard al seu gendre i ell va ser l’encarregat de cobrar el premi en un banc de Madrid per tal de no aixecar sospites. Així mateix, després dels fets, la detinguda també va traspassar l’administració de loteria.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.        

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix