Intervenció de més de 6 quilos de cocaïna a l'Aeroport Barcelona-El Prat

Imprimeix

La Guàrdia Civil va detenir una persona d'origen equatorià que transportava la droga en pots de complements alimentosos i vitamínics.

La Guàrdia Civil va intervenir en la terminal T-1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat d'un total 6,285 quilograms de cocaïna i va detenir a un ciutadà equatorià de 54 anys d'edat i veí de Molina de Segura (Múrcia).

L'equipatge facturat del passatger, que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Lima (Perú), va ser sotmès a un reconeixement per agents del Servei Fiscal, descobrint que en el seu interior hi havia deu pots de complements alimentosos i vitamínics de diferents característiques.

Cadascun dels pots ocultava en el seu interior una substància viscosa en lloc dels productes que havien de contenir, substancia aquesta que després de ser sotmesa a les proves de detecció de drogues va llançar resultat positiu a la cocaïna.

Els agents van detenir al passatger equatorià, a qui se li imputa la presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública. El detingut i la droga confiscada van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 5 del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil